Семинари и тиймбилдинг

 

В БЪЛГАРИЯ

Провеждането на семинари и обучения на учителски колективи, сдружения на директори на детски градини и училища,както и фирмени събития, изискват добра организация, подходяща атмосфера и условия.
Туристическа агенция “Ситникол” ще Ви ориентира към подходящо място, което да съответства на поставените Ви цели.
Ще ви предложи различни варианти за настаняване, зали за обучение и ресторанти.
Ще ви съдействаме с добра организация, интересна туристическа и забавна програма.
Ще създадем подходяща атмосфера за съчетаване на полезното с приятното, и в неформална обстановка да се проведе обучение и обмяна на полезна информация.
Комфортни и лицензирани автобуси ще ви отведат до желаното място.
В последните години „Ситникол“ организира множество семинари в луксозни хотели на територията на България:
– Боровец;
– Велинград;
– Златни пясъци;
– Кюстендил;
– Панагюрище;
– Правец;
– Сандански;
– Старосел;
– Трявна.
…. И сме отворени за още предложения по ваша заявка, след което ще получите индивидуално изготвена оферта, съответстваща на всички изисквания.
В работата си залагаме на коректност, толерантност и взаимно доверие.
Избирайки нашата фирма, получавате гарантирано качество и сигурност, гъвкави програми, богати впечатления и емоции.

За нас ще е удоволствие да работим заедно!

В ЧУЖБИНА

Провеждането на семинари и обучения в чужбина дава възможност да се повиши нивото на професионалната квалификация, да се обменят съвременни методи на работа, да се обсъдят актуални теми с експерти и специалисти от международен мащаб. Практическите знания, получени по време на тези семинари – обучения мотивират участниците да осъвременят методите на работа и да повишат своето ниво на подготовка. Създадените контакти са в основата на едно ползотворно международно сътрудничество.
Ако се доверите на туристическа агенция “Ситникол” за вашето международно работно посещение, може да разчитате то да бъде организирано професионално, при най- добри цени и условия, да получите точна и актуална информация, както и прецизно организирано свободно време.
А ние разчитаме на опита, натрупан през годините при организиране на големи делови пътувания и срещи в Дубай, Лондон, Санкт Петербург, Москва, Париж, Лисабон, Украйна, Истанбул, Рим.

Доверете ни се, а ние ще оправдаем доверието Ви!

ДЕСТИНАЦИИ
Изберете континент